VELKOMMEN TIL A-LAGET I INTERIØR-BRANSJEN!

Ja – dette er en ganske dristig uttalelse, men vi står inne for den.

Kontorcompaniet AS har siden oppstarten i 1981 levert møbler og interiør til det lokale og regionale næringsliv på Østlandet. Med snart 40 år i bransjen har vi naturligvis opparbeidet oss rikelig med kompetanse og erfaring til å kunne håndtere alle typer oppdrag.

Enten du skal ha en stol til hjemmekontoret eller innrede et helt bygg, vi er i stand til hjelpe deg med begge. Vi føler selv vi er akkurat passe store. Vi er små nok til å bry oss – og store nok til å kunne konkurrere om selv de gjeveste oppdrag. Gjennomføringsevnen er stor og vi tar stort eierskap til deres prosjekt.

Vi skal først og fremst bygge din tillitt som en rådgivende partner, ikke som en pågående selger.

Selv om vi ikke er de største i bransjen, har vi tyngde nok til å gjennomføre et hvert prosjekt, uansett størrelse. Vi har innredet kontorer og kontorlandskap siden 1981. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse innen faget, og vi vet hvordan man skal få til en vellykket leveranse. Vi tar stort eierskap til prosjektet, og vi vet at du som kunde setter pris på at én og samme kontaktperson hos oss følger deg hele veien i prosjektet fra tilbud til ferdig leveranse.

«These people delivered and we as the customer could not wish for any other result. We highly recommend Kontorcompaniet!»

Jorgen Horlings
Head of Facility Management
Norwegian ASA

DEN BESTE OPPLEVELSEN FÅR DU HOS OSS!

Hvem vi er:

Kontorcompaniet er et familiedrevet selskap med base i Drammen. Vi er ikke bare en forhandler av kontormøbler, men vi er også din beste prosjekt-partner på veien fra skisse til ferdige lokaler. Vi forhandler kvalitetesprodukter, fra hovedsaklig norske og scandinaviske, velrennomerte leverandører.

Hva vi gjør:

Vi bistår deg som kunde med alt fra planløsninger, produktutvelgelse, farge og tekstilvalg, selvfølgelig tilpasset deres ønsker, profil og ikke minst budsjett. Deretter koordinerer vi leveransene og montører slik at alt blir levert i rett tid.

Hvor vi er:

Vi er lokalisert i Drammen, men har prosjekter over store deler av landet, samt utlandet.