Kontorcompaniet AS – Kontorinnredning til din bedrift

Framery One, sammen med Framery Q

Framery One

Framery One, verdens første tilkoblede telefonboks.

Videokonferanser har blitt en sentral del av virksomheten i dag. Forskning viser at innen utgangen av 2021 vil 30% av den globale arbeidsstyrken jobbe eksternt flere dager i uken, noe som fører til økte videokonferansesamtaler. Åpne kontorer mangler vanligvis en rekke konferanserom og stille arbeidsområder, noe som begrenser muligheten for videokonferanser. Framery satte seg mål om å lage et produkt som løste disse nye plassbehovene og utviklet et produkt for effektive videokonferanser. Med Framery One kan møter og virtuelle konferansesamtaler skje i disse sonene uten å forstyrre dem rundt dem. Denne toppmoderne fremtidsrettede podèn kombinerer 4G-teknologi og et digitalt økosystem med overlegen akustikk og Framerys fremtredende design-DNA.

Framery One har smarte innstillinger for den moderne arbeider

Hver designkomponent er forankret i omfattende kundeopplevelsesundersøkelser ved hjelp av omfattende data. Framery One har et virtuelt økosystem støttet av enestående teknologi. Med en høyoppløselig berøringsskjerm og sømløst brukergrensesnitt (UI) kan brukeren kontrollere reservasjoner, luftstrøm og belysning. Brukere kan integrere kalendersystemet slik at reservasjoner kan gjøres raskt, eller de kan de gå inn, og pod vil bli reservert automatisk. Brukergrensesnittet viser en melding på skjermen som varsler brukeren når bookingen nesten er over. Hvis det ikke er noen andre bestillinger, utvider pod automatisk økten slik at brukeren kan fortsette å jobbe uten avbrudd. Som tilbehør finnes også trådløs lading, strømuttak og USB-port.

Bordet, skjermen og stativet har Framerys fremtredende design-DNA – en finjustert bue. Både setet og bordet kan justeres enkelt, med fotstøtter på gulvet og festes til setet for å holde brukerne komfortable i lange perioder. Poden overgår til en stående arbeidsstasjon for de som foretrekker å stå hvis setet er utelatt.

Podens imponerende ventilasjon vil holde brukerne friske og fokuserte. Ventilasjonshastigheten for Framery One er 29 liter per sekund, over fire ganger høyere enn det som anbefales for okkuperte rom.

Designet for i dag, bygget for i morgen

Framery One vil forbedre seg over tid takket være intuitiv programvare som holder pod’en oppdatert når teknologien utvikler seg. Det fremtidsrettede, modulære designet sørger for at poden kan oppgraderes etter hvert som nye tekniske spesifikasjoner eller arbeidsmetoder blir normen.

I tillegg har bærekraft alltid vært kjernen i Framerys oppdrag. Framery One’s struktur er konstruert av stål, og til sammen 95% av materialene som brukes i denne svært holdbare poden, kan resirkuleres. Stål sørger også for at konstruksjonen er brannsikker. På grunn av sitt effektive design har Framery One et lite fotavtrykk på kontoret, men føler seg romslig for brukeren. Framery One har hjul, slik at brukerne kan endre planløsning på kontoret etter behov over tid. Ettersom det kan være vanskelig å gjøre disse endringene på et kontor uten å pusse opp, spesielt midt i en pandemi, gjør denne funksjonen at produktet kan være mer tilpasningsdyktig og fleksibelt for brukernes behov. I tillegg fikk Framery One en kvalitetsvurdering av den nye ISO 23351-1-standarden for lydisolasjon.

Les mer på Framery Accoustic sine hjemmesider, eller klikk her for å finne en rådgiver du kan få kontakt med

Framery One til høyre, sammen med Framery Q 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email